• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Medier: Juventus henter Alvaro Morata tilbage

Foto: Getty Images

Juventus er tæt på at hente spanieren tilbage til Torino.

Af Victor Risager

Juventus er tæt på at lande sin nye angriber.

Således er 27-årige Alvaro Morata efter sigende meget tæt på at vende tilbage til den italienske storklub, hvor han også spillede fra 2014 til 2016.

Læs også:Suarez og Barcelona enige: River kontrakten i stykker og forlader klubben

Ifølge transerjournalisten Gianluca Di Marzio er Moratas nuværende klub, Atletico Madrid, og Juventus således enige om en aftale, der vil sende den spanske angriber til Italien for den kommende sæson.

Der er i første omgang tale om en lejeaftale, der vil koste Juventus 67,5 millioner kroner, mens de kan gøre handlen permanent for yderligere 340 millioner kroner.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Arsenal jagter Atletico Madrid-profil

Det er blot de sidste detaljer, der mangler at falde helt på plads, før handlen kan annonceres. Det ventes at blive løst snart, og Morata ventes at lande i Torino i morgen, tirsdag.

Alvaro Moratas formåede skifte til Juventus er en del af en større angriberrokade i europæisk topfodbold. FC Barcelona er således i gang med at skabe plads til nye spillere ved at afskibe Luis Suarez til Atletico Madrid, og det har altså gjort Morata overflødig i hovedstadsklubben.

I Juventus nåede Alvaro Morata mellem 2014 og 2016 at spille 93 kampe med 27 mål på til følge. Dengang spillede han desuden sammen med Juventus’ nuværende cheftræner, Andrea Pirlo, i én sæson - 2014/15-sæsonen.

Læs også:Medie: Braithwaite ude resten af året