Mikkel Damsgaard og kompagni taber til oprykker

Sampdoria indkasserede et nederlag mandag aften.

Mikkel Damsgaard strålede i sidste uge med en forrygende assist i Sampdorias sejr over Inter, hvilket har sat gang i en ny række rygter om den unge kreatør. Helt samme succesen havde danskeren og dennes klub ikke mandag aften.

Damsgaard og Sampdoria skulle nemlig i aktion, men det lykkedes ikke at fortsætte de gode takter fra sejren over Inter. I stedet tabte klubben fra Genova til oprykkerne Spezia på udebane

Efter tyve minutter bragte Claudio Terzi værterne foran med et hovedstødsmål, men hurtigt fik Antonio Candreva svaret igen og udlignet for Sampdoria med en flot flugter. Det var også lige, da holdene knap tyve minutter efter scoringen gik til pause.

Der gik imidlertid blot et kvarter af anden halvleg, før den igen var gal for Sampdoria. Højre back Bartosz Bereszyński begik et straffespark, som M’Bala Nzola udnyttede til at score sit niende sæsonmål for Spezia.

Igen skulle Sampdoria jagte en udligning, og i den jagt blev Mikkel Damsgaard udskiftet til fordel for den erfarne målræv Fabio Quagliarella.

Det hjalp dog ikke på resultatet. Der blev ikke scoret yderligere i kampen, som Spezia altså vandt med 2-1, og det resultat betyder, at Sampdoria er nummer 11 i Serie A, mens Spezia er nummer 14.