Video : Tipsbladet
Serie A

Mourinho meldes færdig i Roma til sommer

Ifølge italiensk transferjournalist stopper José Mourinho i Roma efter denne sæson.

Til næste sommer vil José Mourinho have været tre sæsoner i Roma, og flere bliver det ikke til for den portugisiske stjernetræner. 

Sådan lyder det fra den italienske transferjournalist Gianluza Di Marzio, der mandag gæstede studiet hos Sky Sport Italia, hvor Mourinhos mulige forlængelse blev diskuteret. 

- Det kommer ikke til at ske. Der er ingen forhandlinger i gang, og det har der aldrig været. Så deres veje kommer til at skilles, når aftalen udløber til juni, lød det, ifølge Football Italia, fra Gianluza Di Marzio. 

José Mourinho har for nyligt udtalt, at han en dag kommer til at træne en saudiarabisk klub, men ifølge Gianluca Di Marzio er det endnu uvist, hvad Mourinho skal næste sommer. 

- De saudiarabiske klubber vil helt sikkert prøve igen, når Mourinho er fri. Det er fortsat uvist, hvad Mourinho tænker om sin fremtid. Om han ønsker at træne en ny europæisk klub, eller om han vil tage derhen (til Saudi-Arabien, red.), siger Gianluca Di Marzio. 

I sin første sæson i Roma førte José Mourinho den italienske klub til triumf i Conference League, mens romerne i sidste sæson nåede frem til Europa League-finalen, hvor man dog tabte til Sevilla efter straffesparkskonkurrence.