• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Mourinho sviner sine egne spillere efter nedtur

Foto: Getty Images

Efter søndagens 4-3-nederlag til Juventus valgte José Mourinho at kaste AS Roma-spillerne under bussen.

Af Lars Gram-Hanssen

AS Roma var foran med 3-1, da der manglede 20 minutter af søndagens hjemmekamp mod Juventus. 

Syv minutter senere var José Mourinhos tropper dog bagud med 4-3 efter tre hurtige scoringer af gæsterne. Og opgøret endte med et nederlag til AS Roma, selvom Matthijs de Ligt begik straffespark og blev udvist i slutfasen. 

Lorenzo Pellegrini brændte således fra pletten og fuldendte dermed nedturen for AS Roma. Og efter det smertelige nederlag kunne José Mourinho da heller ikke holde sig fra at kritisere sine AS Roma-spillerne. 

- Vi var i total kontrol i 70 minutter. Holdet spillede virkeligt godt, og vi havde en mentalitet, hvor vi tog kontrol. Vi kom ud på banen og startede stærkt. Vi havde den her idé om et højt pres, om at kontrollere tempoet og tage initiativet. Det var så godt i 70 minutter, og så kom der det her psykologiske kollaps, lød det således, ifølge Football Italia, fra Mourinho, der blev interviewet af DAZN.

- 3-2-målet dræbte os, for Felix spillede en ekstraordinær kamp, som sluttede med en spurt mod Cuadrado. Jeg tager ham ud, og hans afløser gør det helt skævt. Når vi lader dem komme tilbage på 3-2, et hold som Juventus med en stærk mentalitet... så sætter frygten ind. Et psykologisk kompleks. For mig var 3-2 ikke et problem. Det var et problem for dem. For mit hold. 

- I sidst ende, når du står i en lortesituation, så er du nødt til at komme tilbage på fødderne og vise noget personlighed. Men der er folk i det her omklædningsrum, der er lidt for flinke og lidt for svage. 

Nederlaget til Juventus var AS Romas andet nederlag på få dage, idet romerne i torsdags tabte med 3-1 til AC Milan. 

- Efter Milan-kampen sagde jeg til spillerne, at det er dem, der er nødt til at blive mere som mig. Det er ikke mig, der skal forsøge at få en psykologisk profil som deres. Det har jeg ikke lyst til, lød det afslutningsvist fra Mourinho.

AS Roma ligger efter søndagens nederlag på syvendepladsen i Serie A-tabellen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020