Foto: IMAGO
Serie A

Oliver Christensen opereret

Den dansk målvogter Oliver Chirstensen var mandag aften under kniven.

Oliver Christensen er snart på vingerne igen i Fiorentina, da han har gennemgået en vellykket knæoperation.

Det oplyser hans klub Fiorentina i en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

Mandag aften var den 24-årige målvogter på operationsbordet med en skade på sin menisk i det højre knæ. Fiorentina oplyser, at alt gik, som det skulle.

Derfor forventes Oliver Christensen tilbage på træningsbanen igen om to uger. Her vil han kunne genoptage kampen om pladsen som førstemålmand, som rutinerede Pietro Terracciano lige nu sidder på.

Oliver Christensen har blot spillet otte kampe i denne sæson, hvor han primært har fået lov til at stå i Conference League og pokalturneringen. Han har dog fået sin Serie A-debut, da det blev til to startpladser i starten af hans italienske ophold.

På det seneste har knæproblemerne så holdt ham ude, men dem skulle han gerne være fri for nu efter en vellykket operation. 

Oliver Christensen tog til Fiorentina i sommer efter to sæsoner i Hertha Berlin, hvor han i det sidste år var klubbens førstemålmand. Han kunne dog ikke forhindre, at Herta Berlin rykkede ud af Bundesligaen.

Danskeren, der står noteret for en enkelt landskamp, kan på søndag se sine holdkammerater gæste Empoli i Serie A. Her har man brug for en sejr for at rykke tættere på de Europa-givende placeringer. Fiorentina er nummer syv.