Foto: IMAGO
Serie A

Inter - Atalanta

Inter kan sætte en tyk streg under deres titelkandidatur med en sejr over Atalanta onsdag aften i dette hængepunkt fra 21.spillerunde i Serie A.

Kampfakta:
Kampstart: Onsdag klokken 20:45
Spillested: Guiseppe Meazza, Milano
Dommer: Andrea Colombo
På TV: TV2 Sport X

Holdnyt:
Inter:
Det virker ikke til, der er nogen, som kan nå Inter til sokkeholderne i denne sæson. I hvert fald ikke i den hjemlige liga. Inzaghis mandskab buldrer afsted mod det italienske mesterskab, og kan sætte tyk streg under deres guldkandidatur med en sejr over Atalanta onsdag aften i dette udsatte opgør fra 21.spillerunde.

Milano-klubben er allerede ni point foran nærmeste forfølger Juventus, og har med denne kamp i hånden, mulighed for at udbygge forspringet til 12 point. Et scenarie, som virker sandsynligt med hjemmeholdets aktuelle formkurve in mente. Inter har vundet syv ligakampe på stribe, og 11 af de seneste 12.

I weekenden blev det med et reservespækket mandskab til en knusende sikker 4-0 sejr ude over Lecce, og det siger lidt om bredden hos Serie A’s aktuelle førerhold, der vel nærmest kan stille to mandskaber, som ville kunne gøre sig gældende i den øvre del af rækken.

Der er dog lidt malurt i bægeret for Inzaghi og co. forud for dette opgør med skader til profilerne Acerbi, Thuram og Calhanoglou, mens Sensi og Cuadrado også forventes at misse opgøret.

Atalanta:
Inter er som nævnt svære at have med at gøre i denne sæson, men hvis der er et hold, som kan stikke en kæp i hjulet på hjemmeholdets fine stime, er det måske Atalanta.

Gæsterne er nemlig inde i en fornem stime med otte kampe i streg uden nederlag i Serie A. Heraf hele seks sejre. Gasperinis mandskab hører aktuelt til Italiens mest formstærke, og hentede så sent som i weekenden point på selvsamme bane mod Inters lokalrivaler AC Milan, i et opgør, som endte 1-1.

Atalanta er igen i denne sæson med i subtoppen af Serie A, hvor de er en del af et bredt felt af top-fire bejlere. Med en sejr i dette opgør kan gæsterne sågar overhale Bologna på fjerdepladsen, og ligge sig lunt i svinget i forhold til næste sæsons Champions League-billetter.

Palomino er umiddelbart eneste fraværende spiller hos Atalanta, selvom Scalvini så lidt medtaget ud efter søndagens kamp mod Milan. Den unge italiener vil Gasperini dog gøre alt for at få klar.

Karantæner:
Inter: Ingen
Atalanta: Ingen

Bud på startopstillinger:
Inter (3-5-2): Sommer - Pavard, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Asllani, Mkhitaryan, DiMarco - Arnautovic, Lautaro

Atalanta (3-4-1-2): Carnesecchi - Scalvini, Djimsiti, Kolasinac - Holm, De Roon, Ederson, Zappacosta - Koopmeiners - Lookman, De Ketelaere

Dom:
Formen fejler ikke noget hos hverken Inter eller Atalanta. Syv ligasejre i rap vs. otte ligakampe i streg uden nederlag taler sit tydelige sprog, men én af de to stimer får altså sin ende onsdag aften.

Atalanta har været virkelig godt kørende på det seneste, men søndagens præstation mod Milan var egentlig ikke særlig god. I hvert fald ikke offensivt, hvor Gasperinis tropper kom med meget lidt.

Denne gang står gæsterne overfor en endnu sværere modstander, som både forstår at score mål og lukke af, og derfor ligner det umiddelbart en ende til Atalantas ubesejrede stime.

Forventningen er massiv Inter-dominans, men Atalanta forsvarer fint, så det bliver ikke til mere end en beskeden 2-0 sejr.