Video : Tipsbladet
Serie A

Premier League-klub fører i kampen om Mæhle

Der skulle være interesse fra en række engelske klubber, men særligt en skulle være i spidsen.

Joakim Mæhle har i den seneste tid lignet en spiller, som godt kunne være på vej væk fra den italienske klub Atalanta. Nu ser det ud til, at tingene begynder at flytte sig for den danske wingback.

Ifølge den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, så er West Ham lige nu meget opsatte på et få lavet en handel.

Der bliver i den forbindelse bemærket, at der er flere andre Premier League-klubber, som skulle være ude efter landsholdsprofilen, men at det er London-klubben, som skulle være særligt interesseret i ham.

Endvidere er det ikke sådan, at Atalanta har sat Mæhle til salg, men det meldes, at cheftræner Gian Piero Gasperini ikke vil have noget imod et salg, da det vil give penge til at investere i holdet.

Prisen på Mæhle menes ifølge Tuttomercatoweb at blive på omkring 135 millioner kroner. Tilbage i januar 2021 kom danskeren til Bergamo-klubben for omkring 100 millioner kroner, så der vil tilmed være lidt profit at øje for italienerne.

I sidste sæson nåede Mæhle at være med i 35 kampe for klubben i alle turneringer, hvor han bidrog med to scoringer og tre assister. 

Mæhle er ikke den eneste fra landsholdet, der kan skifte klub denne sommer. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.