Rasmus Højlund bomber videre i stor nedsabling

Rasmus Højlund fejrede landsholdsudtagelsen med to scoringer i en træningskamp for Atalanta tirsdag.

Rasmus Højlund er brandvarm i øjeblikket.

Han høvler mål ind på stribe, og så blev han tirsdag udtaget til det danske landshold for første gang, hvor han senere på måneden kan få debut mod enten Kroatien eller Frankrig i Nations League.

Den danske angriber fejrede udtagelsen tirsdag med mål i en træningskamp for Atalanta mod Villa Valle, der til dagligt spiller i Serie D.

To mål noterede danskeren sig for i nedsablingen på 7-2, hvor også Joakim Mæhle startede inde. Træningskampen blev arrangeret for de Atalanta-spillere, som ikke fik særlig mange minutter i weekendens kamp mod Cremonese.

Mod oprykkerne fik 19-årige Rasmus Højlund 32 minutter på banen, mens Joakim Mæhle blot noterede sig for en håndfuld minutter mod kampens afslutning. Den endte iøvrigt 1-1.

Onsdag påbegynder de sammen med resten af Atalanta-truppen forberedelserne til weekendens kamp mod AS Roma, inden landsholdsterminen starter.

Rasmus Højlund har allerede noteret sig for sin debutscoring i en officiel kamp for Atalanta, da han i hans indtil videre eneste start scorede i 2-0-sejren over AC Monza.

Den danske bomber har efter afskeden med FC København tilbage i januar taget store skridt. I SK Sturm Graz blev han en stor succes med det samme, og det fik Atalanta til at sprænge banken denne sommer.

Indtil videre er det blevet til tre kampe og et enkelt mål i Serie A. Nu står han overfor en mulig debut for det danske landshold mod enten Kroatien eller Frankrig.