• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Roma er på udkig efter en ny højre back, og det forlyder, at Chelseas Jose Bosingwa er meget tæt på at underskrive med hovedstadsklubben.

Af Ronni Vester

Den portugisiske højre back Jose Bosingwa har kontraktudløb i Chelsea og er dermed på udkig efter en ny klub. Samtidig jagter Serie A-klubben Roma en ny højre back, og det kan meget vel blive netop Bosingwa, der skal dække højre kanten på Stadio Olimpico.

I hvert fald bekræfter sportsdirektør i Roma, Walter Sabatini, at klubben nærmer sig en aftale med en endnu ukendt spiller til den højre forsvarsside.

- Vi er tæt på en stærk højre back, som har anderledes kvaliteter end de spillere, vi i forvejen har på holdet, sagde sabatini på en presseconference.

Roma har tidligere været sat i forbindelse med Ajax-backen Gregory van der Wiel, men Sabatini afviser, at det er den hollandske landsholdsspiller, der er på vej til Rom.

Derfor mener italienske medier at vide, at det er Jose Bosingwa, der er tale om. Bosingwa kom til Chelsea i 2008 fra FC Porto, men fik efter sidste sæson ikke forlænget kontrakten med London-klubben.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus