Sampdoria sejrede i danskerduel efter flot comeback

Mikkel Damsgaard og Jens Stryger Larsen var begge med fra start, da Sampdoria lørdag aften vandt 2-1 over Udinese.

Mikkel Damsgaard og Jens Stryger Larsen har begge været i fin form for henholdsvis Sampdoria og Udinese i denne sæson, og lørdag aften bragede danskerne sammen.

Begge startede de således inde i Serie A-opgøret mellem de to klubber.

Farligst var Udinese i indledningen, og særligt Kevin Lasagna havde et par gode muligheder i løbet af de første 20 minutter. Efter en lille halv time havde Rolando Mandragora også et forsøg, der blev reddet næsten helt inde på stregen.

Det stod dog 0-0, da der blev fløjtet til pause.

Ti minutter inde i anden halvleg lykkedes det imidlertid for Udinese at få hul på bylden. Rodrigo De Paul sparkede på mål og var selv først over returbolden fra Emil Audero, og her formåede han at passere Sampdoria-keeperen.

Efter 62 minutter blev Damsgaard skiftet ud, og få minutter senere blev Claudio Ranieris mandskab tildelt et straffespark.

Mandragora lossede Antonio Candreva ned i eget felt, og den rutinerede kantspiller skulle selv tage sig af sparket fra ellevemeterpletten. Herfra sparkede han bolden ind med en fræk panenka, og så stod det 1-1.

Efter scoringen pressede hjemmeholdet på for også at komme foran, og i det 81. minut lykkedes man sågar også med at finde netmaskerne. Indskiftede Ernesto Torregrossa, der forleden kom til fra Brescia, steg til vejrs i Udinese-feltet og headede Tommaso Augellos indlæg i nettet. 2-1.

Samme stilling fandt man på måltavlen ved slutfløjt, så Sampdoria avancerer med de tre point til tiendepladsen i Serie A. Udinese ligger nummer 15.