Video : Tipsbladet
Serie A

Simon Kjær hyldet i sin sidste Milan-kamp

Simon Kjær fik de sidste minutter i Milans sidste kamp i denne sæson.

Simon Kjær spillede lørdag aften sin sidste kamp for AC Milan, da klubben mødte bundproppen Salernitana i sidste spillerunde af Serie A i denne sæson. 

Her måtte den danske landsholdsanfører dog væbne sig med tålmodighed, da han skulle vente indtil der var spillet 88 minutter af kampen, hvorefter han kom ind til sin hyldest foran hjemmepublikummet i Milano.

Selve kampen kommer han nok ikke til at huske det store for. Milan var ellers godt på vej mod en sikker sejr, men trods en føring på 3-1, så endte det 3-3. Det tredje Salernitana-mål kom endda et par minutter efter Kjærs indtræden på banen.

Det var dog med anførerbindet på for Simon Kjær i de minutter, som han fik på banen efter der var uddelt krammere til både med- og modspillere. 

Dermed måtte de nøjes med et enkelt point, som ikke kommer til at betyde noget for dem. Andenpladsen er sikret for Milano-klubben i denne sæson. Dog kan de se lokalrivalerne fra Inter tage mesterskabet i denne sæson med mindst 18 points forspring.

Kampen bød også på afsked med cheftræner Stefano Pioli, som klubben tager afsked med, ligesom den franske angriber Olivier Giroud rykker videre til MLS. De blev ligeledes hyldet for deres tid i klubben.

35-årige Simon Kjær nåede at spille 121 kampe for AC Milan, hvor det blev til et mesterskab med dem i 2021/22-sæsonen.

Den danske midterforsvarer han kontraktudløb efter denne sæson, og det står endnu ikke klart, hvor han skal hen efter EM-slutrunden.