• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Skal bruge pengene: Nødt til at sælge Skov Olsen

Foto: Getty Images

Andreas Skov Olsens klub Bologna har også en interesse i at få danskeren sendt videre, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Andreas Skov Olsen har i de seneste måneder lignet en spiller, der er mere eller mindre på vej væk fra Bologna. Det lader nu også til, at de selv har en interesse i at få ham solgt.

Det skyldes, at italiensk Sky nu melder, at Serie A-klubbens interesse i Aberdeen-spilleren Calvin Ramsay kræver, at de får penge i kassen, inden de kan gå ud og købe.

Selvsagt behøver det ikke lige præcis være et salg af Andreas Skov Olsen, der skal give de penge. Dog vil det være oplagt, når danskerne i forvejen er en spiller, som de har på vej væk - ligesom der allerede er klubber, der har øjnene op for ham.

Prisen for kantspilleren har tidligere i forlydt at være på omkring 66 millioner kroner, men der har også været meldinger fra Italien om det halve på ca. 35 millioner kroner. 

Rangers FC er en af de klubber, som har været sat i forbindelse med Bologna-danskeren. Det lader dog til, at interessen er kølet af. Derudover er Sevilla også blevet nævnt for ham, men ligeledes er holdkammeraten Orsolini, som kunne være et tegn på, at spanierne afsøger store dele af markedet.

Også FC København har været nævnt som en mulighed for ham, men det er en løsning, som han bliver rådet til at undgå. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020