Video : Tipsbladet
Serie A

Stor interesse: Nu taler chefen om Dorgus fremtid

Lecce har absolut ingen intention om at slippe ombejlede Patrick Dorgu til januar.

Der bliver skrevet op og ned om ham, og der er ingen tvivl om, at de i Lecce råder over et enormt talent i Patrick Dorgu.

Siden Serie A-debuten i denne sommer har Dorgu stormet frem på den italienske scene, og det lader bare til at være et spørgsmål om tid, før han bliver skudt afsted mod en større adresse. 

Interesse er der i hvert fald masser af, slår Lecces sportsdirektør Stefano Trinchera fast i et interview med PianetaLecce.it. Man skal dog ikke gøre sig de store forhåbninger om at vriste ham fri allerede til januar. 

- Han får mange til at tale om sig, men jo længere tid, vi har ham, jo mere stiger hans værdi. Han bliver hos os i januar, men det er for tidligt at gøre sig yderligere overvejelser om hans fremtid. Dorgu er i dag på flere store klubbers læber, ikke kun i Serie A, men også blandt de bedste europæiske klubber, siger sportsdirektøren. 

Tidligere har storklubber som eksempelvis Liverpool og Barcelona blevet meldt som emner til den tidligere FC Nordsjælland-back. I hjemlandet bliver Napoli og AC Milan i øjeblikke sat i forbindelse med ham.

Patrick Dorgu står noteret for 14 førsteholdskampe for Lecce, og de er alle faldet i denne sæson. Dermed er han stadig et ubeskrevet blad på den helt store fodboldscene. 

De seneste dage har han været afsted med det danske U21-landshold, hvor han foreløbig står noteret for fire kampe.