Video : Tipsbladet
Serie A

Stor interesse: Sådan vil Juve få fat i Højbjerg

Juventus har den danske midtbanespiller som deres foretrukne spiller som forstærkning.

Den danske landsholdspiller Pierre Emile Højbjerg har i de seneste sæsoner spillet fast for Tottenham, men efter ankomsten af Ange Postecoglou som ny manager i klubben, så har det været mere sparsomt med spilletid.

Dog lader der til at være en udvej for midtbanespilleren. Det skriver det italienske fodboldsite Calciomercato.

Her er der tale om storklubben Juventus, som han også tidligere er blevet sat i forbindelse med. Interessen skulle dog ikke været blevet mindre på det seneste i Torino-klubben efter deres sejr over Milan i Serie A.

Det giver dem nemlig tro på, at mesterskabet efter nogle sæsoners fravær igen kan komme tilbage til Juventus. Derfor skulle de have planer om at forstærke sig i det kommende transfervindue.

Problemet for Juventus er dog det økonomiske. Tottenham skulle være ude efter at få omkring 220 millioner kroner for Højbjerg, og det er mere end, hvad Juventus i øjeblikket kan betale for en spiller.

Derfor håber man i Torino-klubben på, at Tottenham kan gå med til en lejeaftale med en købsoption i første omgang - og forhandlingerne mellem de to storklubber skulle allerede være i fuld gang.

Mens Højbjerg er Juventus' førsteprioritet, så er Manchester Citys Kalvin Phillips en backup for dem. Han har dog godt med bejlere. Læs mere om det her.