Foto: IMAGO
Serie A

Stor usikkerhed om Victor Kristiansens fremtid

Selvom han er fast mand på Bologna-holdet, så er det ikke sikkert, at de vil beholde ham.

Den danske venstreback Victor Kristiansen skiftede efter Leicesters nedrykning i sidste sæson til italienske Bologna på et lejeophold. Her er der en købsoption med i aftalen, og hvis det står til 'VK', så vil han helst ikke tilbage til England.

Det skriver den italienske sportsavis Corriere dello Sport.

Her bliver der dog peget på, at italienerne selv er usikre på, hvorvidt det er en god idé at få gjort brug af den option, de har. Her er der allerede aftalt, at prisen på danskeren vil være på 110 millioner kroner.

Avisen melder i den forbindelse, at der har været både op- og nedture for danskeren i denne sæson, og at det er derfor, at man er tilbageholdende med at komme med en beslutning om danskerens fremtid.

Der har også tidligere været meldinger om, at Bologna gerne vil have en rabat i aftalen. 

Victor Kristiansen har i denne sæson været med i 18 af klubbens hidtil 22 Serie A-kampe med to assister til følge i denne sæson, og han har ligeledes fået slået hul ind på det danske landshold efter skiftet til Støvlelandet.

I Leicester er der udsigt til Premier League i næste sæson, da klubben har direkte kurs mod oprykning med en sikker førsteplads i øjeblikket.