Video : Tipsbladet
Serie A

Tirsdagens rygtebørs: Juventus enige med Napoli-bomber

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Jack Grealish fra Aston Villa til Manchester United
Note
: Manchester United er på udkig efter offensive forstærkninger, og en af dem kan blive Jack Grealish. Aston Villa-stjernen står højt på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste, men Grealish skal efter sigende indstille sig på ikke at være fast mand i United.
Kilde: Independent
Sandsynlighed: Middel

Kai Havertz fra Bayer Leverkusen til Chelsea
Note
: Rygterne vil ikke dø. Chelsea er klar til Champions League i den kommende sæson og har påbegyndt forhandlingerne med 21-årige Kai Havertz.
Kilde: Guardian
Sandsynlighed: Over middel

Willian forlænger med Chelsea
Note
: Chelsea kan også forlænge med Willian. Det har ellers længe set ud til, at parterne ville gå hver til sit denne sommer, men der har været et gennembrud i forhandlingerne, hvorfor en kontraktforlængelse ikke længere er udelukket.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Middel

Arkadiusz Milik fra Napoli til Juventus
Note
: Cristiano Ronaldo kan få en ny angrebsmakker i Juventus. De italienske mestre skulle være enige med Arkadiusz Milik fra Napoli, og nu mangler klubberne blot at blive helt enige. Milik har scoret 11 mål i denne sæson, men har kun et år tilbage af sin kontrakt.
Kilde: Gianluca di Marzio
Sandsynlighed: Middel

Inter og Bayern bytter midtbanespillere
Note
: En stor byttehandel kan være undervejs. Inter vil således sende Marcelo Brozovic til Bayern München i bytte for Corentin Tolisso, forlyder det.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Under middel