• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Vil belønne "røverkøbet" Simon Kjær

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsanfører kan blive belønnet med en ny kontrakt i den nærmeste fremtid.

Af Victor Risager

Både på det danske landshold og i italienske AC Milan er Simon Kjær en af de første på holdkortet, og den danske landsholdsanfører har været særdeles velspillende over det seneste års tid.

Og det vil AC Milan efter sigende nu belønne ham for.

Den italienske storklub er nemlig interesserede i at forlænge Simon Kjærs kontrakt, som i øjeblikket står til at udløbe i sommeren 2022. Det skriver mediet Calciomercato.

Direktørerne Paolo Maldini og Frederic Massara håber på at kunne forlænge aftalen med den blonde forsvarsgeneral med et enkelt år, så Kjær vil være knyttet til klubben indtil sommeren 2023. De har efter sigende også så småt taget hul på diskussionerne med spillerens lejr.

Mediet storroser samtidig Kjær, som beskrives som en vigtig leder og en del af "limen," der holder spillerne sammen. Alt i alt konkluderer de, at det var et røverkøb, da AC Milan købte ham for 26 millioner kroner fra Sevilla i sommer. 

Siden har den 32-årige stopper været fast mand i Milano-klubbens forsvar, og det er hidtil blevet til 32 kampe for hans vedkommende i denne sæson. 

En anden dansk landsholdsspiller kan være på vej til den italienske Serie A, hvor også Christian Eriksen, Andreas Cornelius, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Joakim Mæhle og Jens Stryger Larsen spiller. Læs mere om det transferrygte her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus