Foto: IMAGO
Serie A

Vild med dansker: Han ryger til en kæmpeklub

Tidligere italiensk fodboldspiller er slet ikke i tvivl om, at Patrick Dorgu er på vej mod et kæmpeskifte.

Danske Patrick Dorgu er på himmelflugt i Italien, hvor han efter en flot sidste sæson på Lecces Primavera-mandskab, nu er en fast del af førsteholdet i Serie A.

Desuden er han blot 19 år gammel, og derfor begynder man at have ingredienserne til, at verdens største klubber kigger med. Og det gør de så sandelig også.

Senest er AC Milan blevet kædet sammen med Patrick Dorgu, men også klubber som Chelsea, FC Barcelona, Tottenham, Juventus, Napoli og mange flere er blevet nævnt i samme sætning som U21-landsholdsspilleren.

Selvom det aldrig var på tale at sælge ham i januar, så kan Lecce ikke holde på ham for evigt. Det er formentlig et spørgsmål om tid, før han skydes afsted til en større adresse.

Det er Erminio Rullo, der arbejder som scout for agenterne Diego Nappi og Francesco Caliandro, også stensikker på.

- Dorgu og Gonzalez (Joan, Patrick Dorgus spanske holdkammerat i Lecce, red.) kommer til at spille i kæmpeklubber, slår han fast i et interview med La Gazzetta Del Mezzogiorno.

- Mange betragter danskerens fremtid som forudbestemt. Han blev forfremmet fra Primavera sidste sommer og er gledet naturligt ind på førsteholdet. Han har fysik, kvalitet og intensitet i sit spil. Han er ydmyg og arbejder hårdt, og det er usandsynligt, at han bliver lang tid i Italien, da han er eftertragtet i nogle store europæiske klubber.

Patrick Dorgu er startet syv kampe for Lecce og blev for nyligt indskiftet mod Fiorentina, hvor han i de døende minutter blev matchvinder. Det var en kæmpestor dag for Patrick Dorgu, der tager de mange rygter ganske roligt.

- Det er selvfølgelig en god motivation for mig, at der er hold, der kigger på mig. Det får mig til at arbejde hårdere, så jeg kan nå det højst mulige niveau, sagde venstrebacken tidligere på ugen til Tipsbladet.

Patrick Dorgu er et produkt af FC Nordsjællands akademi, men modsat mange andre af klubbens talenter, så brød han aldrig igennem i Farum. FC Nordsjælland kan dog se frem til en bid af kagen, når venstrebacken på et tidspunkt bliver solgt.

De har nemlig sikret sig en ganske pæn videresalgsklausul. Det har Tipsbladet afsløret, og den kan du læse mere om her.