Zlatan afgjorde sagen: Kjær og Milan blev de store mod Eriksens Inter

Simon Kjær har nu håneretten mod Christian Eriksen næste gang de to danskere mødes.

Tidligere på ugen kunne både Christian Eriksen og Simon Kjær fejre 100-kampsjubilæum for det danske landshold, da de sammen slog England med 1-0. Lørdag stod de overfor hinanden i Milano-derbyet mellem Inter og AC Milan.

Her blev det en kamp, hvor Simon Kjær kunne gå fra banen med den bedste følelse, da Milan kom derfra med en 2-1-sejr, som primært blev grundlagt på baggrund af to scoringer fra den svenske legende Zlatan Ibrahimovic.

Det første mål kom efter 12 minutter, hvor Ibrahimovic for en sjælden gangs skyld først brændte et straffespark, men han nåede at komme først på returen og sparkede køligt bolden i kassen til 1-0.

Bare fire minutter senere var han igen skarp foran kassen, da Leao kom frem på venstrekanten og svingede bolden ind foran mål, hvor den lange svensker dukkede op og styrede kuglen i mål til 2-0.

Det lykkedes midtvejs i første halvleg for Romelu Lukaku at reducere til 2-1, men selvom Christian Eriksen kom på banen i løbet af anden halvleg, så lykkedes det ikke for 'nerazzurri' at komme yderligere på måltavlen.

Milan fortsætter dermed deres imponerende sæsonstart, hvor de har vundet fire ud af fire mulige nu, som sender dem alene på førstepladsen. For Inter var det deres første nederlag, og de er nu på sjettepladsen med fem point op til Milan.

Milans næste opgave i Serie A er mod Roma, mens Inter skal møde Genoa.