Video : Tipsbladet
Skandinavien

Afsløring: Rennes har budt stort på Albert Grønbæk

Det er den franske storklub Rennes, som har budt langt over 100 millioner kroner på Albert Grønbæk.

Den danske stjernespiller i Bodø/Glimt Albert Grønbæk kan være på vej væk fra den norske storklub til den franske storklub Rennes.

Som Tipsbladet kunne afsløre mandag, har den norske mesterklub har fået et monsterbud, som langt overstiger 100 millioner kroner på den danske guldfugl, og nu kan Tipsbladet løfte sløret for navnet på klubben - det er Rennes fra Ligue 1.

Men om Bodø/Glimt så vil acceptere buddet, det er en anden sag, for Albert Grønbæk er den ubestridte stjerne på holdet, som prøver at slå sig ind i Champions League-gruppespillet, og her vil klubben have ham med, mens Rennes altså ser et skifte omgående, så han kan være med i klubbens forberedelser til næste sæson.

Ifølge Tipsbladets oplysninger forhandles der derfor på livet løs om en transfer. og den norske klub skal beslutte, om man skal sælge spilleren og slå norsk rekord eller ej.

I 2022 skrev 23-årige Albert Grønbæk sig ind i de aarhusianske historiebøger som det dyreste salg i AGF nogensinde med sit skifte til Bodø/Glimt for 25 millioner kroner, og aarhusianerne kan igen glæde sig over flere millioner kroner, hvis den nye deal bliver en realitet.

AGF sikrede sig således en videresalgsklausul på mindst 15 procent, da klubben sagde farvel til Albert Grønbæk, som har vist sig at tage de helt rigtige skridt i karrieren.

I Norge er han nemlig på kort tid blevet den ubestridte stjerne i ligaen, og Bodø/Glimt takkede for den gode indsats tidligere på året ved at give ham den største kontrakt, som nogensinde er givet til en spiller i Eliteserien.

Den kan snart blive revet over, hvis Bodø/Glimt takker ja til det gigantiske bud, der er landet på nordmændenes bord.