Video : Tipsbladet
Skandinavien

Afviser for hård Riddersholm: Sådan var det ikke

Glen Riddersholm har på det seneste skulle høre for, at han er for hård i sin ledelse.

Glen Riddersholm og IFK Norrköping gik mandag fra hinanden, og siden er der kommet meldinger fra avisen Norrköping Tidningar om, at der skulle være problemer mellem ham og spillertruppen i den svenske klub.

Blandt andet skulle danskeren have været for hård i sin ledelse, men i et interview med Fotbollskanalen afviser Godswill Ekpolo, at der skulle være noget problem.

Det kommer efter, at han blev taget frem som eksempel, da han i en kamp mod Värnamo lavede et selvmål. Det betød, at han skulle undskylde foran sine holdkammerater i omklædningsrummet efter kampen, der endte 1-1.

Men det var ikke noget, som Riddersholm forlangte af ham, fortæller spilleren.

- Han krævede det ikke. Jeg sagde det på eget initiativ. Det er normalt i fodbold, vi laver fejl, siger Ekpolo, som understreger, at der ikke var tale om en stor sag, men at de fik talt den igennem.

Endvidere understreger den 28-årige spiller, at han har et godt forhold til Glen Riddersholm i dag. Selv skiftede han i januar til cypriotiske Apollon Limassol.

Glen Riddersholm har i løbet af sin trænerkarriere været forbi klubber som FC Midtjylland, AGF og Sønderjyske som cheftræner, mens han også har været assistenttræner i belgiske Gent, inden turen gik til Sverige.

Fyringen af ham minder desuden lidt om noget i AaB. Læs mere om det her.