Skandinavien

Bodø tilbage på sporet: Danskerklubben tager 11. sejr ud af 12 mulige

Bodø har ikke bare imponeret i 'Glimt' i denne sæson. Søndag blev det til endnu en sejr for klubben.

Den norske danskerklub Bodø/Glimt endte i sidste sæson på andenpladsen i Eliteserien, og i år ser det ud til, at de er klar til at tage et skridt højere op. I de første ti kampe af sæsonen, som følger kalenderåret, vandt man rub og stub.

Derefter blev det til ét enkelt uafgjort resultat for klubben, da de fik 2-2 på udebane mod Stabæk. Men søndag var de på sporet igen, og fik endnu engang tre point ind på kontoen efter en sejr på 3-2 over Strømsgodset hjemme på kunststofgræsset.

Med i startopstillingen for Bodø-mandskabet var Kasper Junker og Philip Zinckernagel, og her var det sidstnævnte, som satte gang i scoringerne i opgøret, da han efter 12 minutters spil sendte bolden i mål med en flad afslutning.

Herefter fik Strømsgodset udlignet til 1-1, og selvom Bodø/Glimt igen bragte sig foran, så blev der igen udlignet. Der blev dog ikke svaret igen, da Jens Hauge gjorde det til 3-2 efter 67 minutters spil.

Dermed blev det til sejr for Bodø, som ligger nord for polarcirklen. De ligger også over de forsvarende mestre fra Molde på andenpladsen, som de nu har seks point ned til.

De to nævnte Bodø-danskere var dog ikke de eneste, der var med i kampen. Det samme var den 20-årige midtbanespiller Marcus Mølvadgaard.