• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Brød kontrakten med VB: Forhandler med to klubber

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Alexander Milosevic forlod Vejle Boldklub ved årsskiftet, og nu forhandler han angiveligt kontrakt med to forskellige klubber i Sverige.

Af Anders Dehn

Siden Alexander Milosevic forlod Vejle Boldklub ved årsskiftet, har han været klubløs. Noget tyder dog på, at han inden længe bliver præsenteret i en af de store klubber i Sverige. Spørgsmålet er bare hvilken.

Ifølge Aftonbladet forhandler Milosevic-lejren både med Malmö FF og AIK. Avisen skriver, at spillerens agent er rejst til Malmø for at tale med Jon Dal Tomassons klub, mens Milosevic selv fører diskussioner med AIK hjemme i Stockholm.

Det var netop i AIK, at den nu 29-årige Milosevic fik sit store gennembrud for ti år siden, og det var AIK, han vendte tilbage til i 2018 efter en årrække i tyrkisk og tysk fodbold. Siden var han et smut i Nottingham Forest, inden han i sommeren 2020 skrev en toårig aftale med Vejle.

Ifølge Alexander Milosevic selv var han også tæt på at skifte til AIK, inden han endte i Vejle. Her nåede han at etablere sig som fast mand, inden han og klubben blev enige om at ophæve kontrakten før tid.

Ender han med at skifte til Malmö FF, bliver han holdkammerat med danskerne Lasse Nielsen, Jonas Knudsen, Søren Rieks og Anders "AC" Christiansen. Førstnævnte kommer han desuden til at konkurrere med i midterforsvaret. Det samme gælder de to tidligere Superliga-spillere Anel Ahmedhodzic og Franz Brorsson.

Tidligere har cheftræneren for IFK Norrköping udtalt sig om muligheden for at hente Milosevic til klubben. Læs de udtalelser her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus