• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Profil brød med Superliga-klub: Tidligere træner tør ikke drømme om ham

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Den svenske forsvarsspiller Alexander Milosevic er fri på markedet, efter han overraskende brød med Vejle efter bare seks måneder i klubben.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

På årets næstsidste dag bekræftede Vejle Boldklub, at de havde ophævet kontrakten med den svenske forsvarsspiller Alexander Milosevic, der i sommer overraskende var skiftet til oprykkerne.

Men selvom han er fri på markedet, så tør hans tidligere træner i AIK, Rikard Norling, ikke drømme om ham. Han er i dag træner i IFK Norrköping, og selvom han ville elske at råde over midterforsvaren igen, så er det ikke noget, han sætter næsen op efter.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

- Jeg synes, at han er en fantastisk spiller, men jeg ser det som et langskud (at hente ham, red.) ud fra flere perspektiver, så det bruger vi ikke meget tid på. Det er tvivlsomt, at han skulle skifte til Norrköping, siger han ifølge Fotboldirekt.se.

Alexander Milosevic skiftede til Vejle Boldklub i slutningen af juli, men fik indskrevet i sin kontrakt, at begge parter kunne ophæve aftale, inden for de to år den løb. Det var angiveligt forsvarsspilleren selv, der udnyttede klausulen.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Alexander Milosevic har et væld af klubber på sit CV - foruden Vejle Boldklub har han tørnet ud for blandt andre Hannover 96, Besiktas og Nottingham Forest, ligesom han også har seks svenske landskampe med i sin baggage.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Ny Horsens-træner ejer aktier hos ærkerival

Læs også:AGF tager på træningslejr - til David Nielsens hjemby

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020