Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansk angriber solgt: Slår klubrekorden

Carl Lange er nu på plads i Vålerenga.

Vendsyssel har som ventet solgt deres angriber Carl Lange til den norske traditionsklub Vålerenge. Allerede mandag var det ude, at det var tæt på at falde på plads, og nu er det altså blevet officielt.

På Vendsyssels hjemmeside bliver der endvidere peget på, at der er tale om et salg til et rekordbeløb for dem. Klubbens sportsdirektør Christian Larsen kommenterer i den forbindelse salget.

- Carl har igennem sæsonen været en markant profil for os, hvor han har bidraget med mange stærke præstationer som også har udmøntet i et flot antal målinvolveringer for os, siger han og fortsætter:

- Derfor er det helt naturligt at Carl gennem længere tid har tiltrukket sig megen interesse fra både ind og udland, hvorfor vi er glade for, at det nu er endt ud med et rekordsalg for os og en rigtig fed mulighed for Carl. Vi vil gerne takke Carl for sin indsats i Vendsyssel FF og ønske ham alt held og lykke i den fortsatte karriere, lyder det fra Vendsyssel-sportsdirektøren.

Selv ser Lange frem til skiftet efter to år i det nordjyske.

- Jeg har haft en skøn tid i Vendsyssel FF. Det har været det helt rigtige for mig og min udvikling, at have været i Vendsyssel de sidste knap 2 år, og jeg er taknemmelig for tiden og de gode mennesker jeg har mødt i min tid i klubben. Nu glæder jeg mig til et nyt kapitel – at prøve mig af i udlandet, fortæller angriberen.

Det bliver ikke nævnt, hvad prisen er på Carl Lange, men ifølge norske Nettavisen er det på omkring 2,5 millioner kroner.

Carl Langes skifte bliver endeligt gennemført 1. juli.