Dansk bomber lynede i testkamp

Kasper Junker fandt endnu en gang vejen til netmaskerne, da Bodø/Glimt spillede en testkamp mod spanske Marbella.

Bodø/Glimt med Kasper Junker i startopstillingen tog hul på træningslejren i Spanien med en testkamp mod Marbella lørdag eftermiddag.

Den danske målmaskine åbnede målfesten efter godt et kvarters spil, hvorfor Bodø/Glimt fik en god start på opgøret.

Men efter en halv time fik Marbella udlignet til 1-1, som også var stillingen til pausen.

I anden halvleg skulle Bodø/Glimt vise sig at komme bagud. 10 minutter efter pausen bragte Marbella sig i front med 2-1, hvorfor den norske klub nu skulle op og jagte en udligning.

Udligningen kom godt midtvejs i anden halvleg. Ulrik Saltnes blev noteret for scoringen, og dermed var der igen balance i regnskabet.

Saltnes' scoring blev den sidste af slagsen. Derfor sluttede testkampen ved resultatet 2-2.

Næste testkamp for Junker og Bodø/Glimt er på fredag, når de tørner sammen med Vålerenga.

I sidste sæson scorede Junker 27 mål i 25 ligakampe for Bodø/Glimt og blev dermed topscorer i Eliteserien.