• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Dansker scorede men blev skurk i Norge

Foto: Getty Images

Mikkel Maigaard havde gode muligheder for at blive den store helt for Strømsgodset, men sådan gik det ikke.

Af Oliver Okstrøm

Den norske liga har i denne sæson haft flere succesfulde danskere. Særligt med Bodø/Glimts Kasper Junker, Philip Zinckernagel og Sammy Skytte, som har sendt holdet mod det norske mesterskab.

En anden dansker er Strømsgodsets Mikkel Maigaard, som af og til kommer på scoringstavlen. Det gjorde han denne søndag, hvor det blev til et nederlag for danskerens klub, da de tabte med 3-4 mod Sandefjord.

Maigaard sendte Strømsgodset foran med 3-2 på et straffespark, og han havde tilmed muligheden senere for at gøre det igen, men i stedet for at gøre kunststykket efter, så brændte den danske angriber.

På det tidspunkt stod der 3-3, og i stedet for at bringe sit hold foran, så kunne han senere se Sandefjords Kristoffer Hansen sikre dem sejren fire minutter inde i overtiden.

Foruden Maigaard var også den tidligere Randers-spiller Mølvadgaard med for Strømsgodset, da han kom ind med to minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Strømsgodset er efter dagens nederlag fire point over nedrykningsstregen.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus