• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mathias Høj Jensen

Danskerduo sænker Rosenborg i målfest

Foto: Getty Images

Bodø/Glimt fortsatte sin fremragende sæsonstart med sen sejr over Rosenborg torsdag aften, hvor især to danskere stjal rampelyset.

Af Mathias Høj Jensen

Philip Zinckernagel og Kasper Junker spillede en hovedrolle i Bodø/Glimts 2-3-sejr i udekampen mod Rosenborg i den norske Eliteserie.

Zinckernagel gav gæsterne en god start ved at scopre til 0-1 på et straffespark midtvejs i første halvleg.

Efter pausen fik Rosenborgs Birger Meiling direkte rødt kort, hvorfor hjemmeholdet måtte spille resten af kampen i undertal.

Rosenborg lod sig ikke hæmme af det røde kort og scorede først til 1-1 og senere 2-1, men så skulle danskersuccesen vise sig igen.

I det 80. minut kom den tidligere FCK-spiller Carlo Holse på banen for Rosenborg, men bare syv minutter senere var det en anden dansker, som kom i fokus.

Kasper Junker var på pletten i det 87. minut, hvor han udlignede til 2-2. To minutter senere skulle Bodø/Glimt gøre det onde ved Rosenborg, da Ola Solbakken gjorde det til slutresultatet 2-3 efter en assist fra Junker.

Dermed er Bodø/Glimt stadig ubesejret efter de første tre kampe i Eliteserien, mens Rosenborg har været skuffende i sæsonstarten med blot et enkelt point.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus