Video : Tipsbladet
Skandinavien

Efter AGF-exit: Vi kigger mod udlandet

Det blev til nul kampe i AGF-trøjen for Per Kristian Bråtveit, der nu er på udkig efter sin næste arbejdsgiver.

Målmanden Per Kristian Bråtveit fik ikke en eneste kamp, da han i sidste sæson var på kontrakt i AGF.

Jesper Hansen sidder tungt på pladsen mellem stængerne, og derfor var det ikke den store overraskelse, at den norske keeper forlod bronzevinderne efter denne sæson.

27-årige Per Kristian Bråtveit står fortsat uden klub, selvom rygtestrømmen har sendt ham i retning af Odds BK i hjemlandet som en midlertidig løsning. Den norske klub risikerer at miste deres førstemålmand Leopold Wahlstedt, som både Brøndby og AGF skulle være ude efter.

Men ifølge Per Kristian Bråtveits agent, Patrick Ferreira, så er planen ikke at tage hjem nu.

- Der er en del muligheder derude, som vi kigger på, inden vi vælger at tage hjem, siger han til norske TA, hvorefter han alligevel holder døren en my på klem for en retur.

- Vi får at se. Odd har en god historik med at hente gode målmænd, siger Patrick Ferreira.

Leopold Wahlstedt er på affyringsrampen denne sommer, og derfor er Odd i markedet efter en ny keeper. Der har dog været kraftige rygter om, at de er ved at sikre sig André Hansen.

Den 33-årige nordmand siger farvel til Rosenborg BK efter denne sæson, og derfor går rygterne på, at han først tilslutter sig Odd efter årsskiftet. Til den tid vil Leopold Wahlstedt med sikkerhed også være fortid i klubben, da han ligesom André Hansen har kontraktudløb om et halvt år.

André Hansen har tidligere spillet for Odds BK, og nu peger pilen kraftigt i retning af en retur efter otte sæsoner i Rosenborg BK.