Video : Tipsbladet
Skandinavien

Færdig i dansk klub: De efterlader mig på gaden

Svensk offensivspiller forlader dansk klub med en underlig smag i munden.

Diego Montiels ophold i dansk fodbold er slut for nu, da hans kontrakt med Vendsyssel FF udløb for ganske få dage siden.

Offensivspilleren pådrog sig tidligere på året en alvorlig knæskade, og derfor endte det ved en skillevej ved sommerens kontraktudløb. Det kan 28-årige Diego Montiel godt forstå, men han ærgrer sig stadig over behandlingen derefter.

- Jeg er alligevel lidt overrasket, fordi nu er jeg uden en kontrakt, og det føles lidt som om, at de efterlader mig på gaden. Jeg troede, at de ville være flinke og hjælpe mig, men det gjorde de ikke, siger Diego Montiel til Fotbollskanalen og fortsætter:

- Det er op til dem. Du kan ikke være skuffet over noget, som du ikke selv kan kontrollere. Det er selvfølgelig kedeligt. Men man bliver bare nødt til at give den gas og træne hårdt. Jeg skal bare tilbage til fodbolden.

Diego Montiel har fortsat op til et halvt år tilbage af sin genoptræning. Derfor tænker han ikke særligt meget over, hvor han skal spille fodbold næste gang, selvom han nævner, at han godt kunne se sig selv vende hjem til Sverige.

- Det er meget aktuelt [med Sverige, red.]. Men først skal jeg være frisk, og så må vi se på det andet. Selvfølgelig ville jeg gerne have blevet ude, men Sverige er også en mulighed, siger Diego Montiel.

De seneste fire og et halvt år har Diego Montiel været i udlandet, hvoraf han har tilbragt de seneste fire sæsoner i dansk fodbold. Fra 2019 til 2021 var han i Vejle Boldklub, og de seneste to sæsoner er blevet tilbragt i Vendsyssel.

Det blev til tre scoringer i 31 kampe for Vendsyssel FF. Diego Montiels bedste sæson på dansk jord var hans første i Vejle, hvor han leverede 11 scoringer og otte assister. hvilket var med til at sikre klubben oprykning til Superligaen.