• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Lasse Sylvest Mikkelsen

Hamsik kan have spillet sin sidste kamp i Sverige

Foto: Getty Images

IFK Göteborgs slovakiske stjerne, Marek Hamsik, var ikke med i lørdagens træning, og kan dermed have spillet sin sidste kamp for den svenske klub.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Det vakte stor oversigt, da den svenske klub IFK Göteborg tidligere på året præsenterede den slovakiske megastjerne, Marek Hamsik, som ny spiller i klubben.

Hvordan pokker havde den svenske klub lokket den tidligere Napoli-spiller til Sverige, efter han var skiftet til kinesisk fodbold til en klækkelig hyre.

Gisningerne har været mange, og ifølge flere svenske medier har Hamsik da også en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan forlade den svenske klub til sommer. Det har også været nævnt, at Hamsik tog til Sverige, fordi det var et af de få steder, transfervinduet stadig var åbent på daværende tidspunkt, hvor han ville finde en ny klub at spille sig i form til EM i.

Men nu kan han meget vel have spillet sin sidste kamp for IFK Göteborg, ligesom hans EM også kan være i fare. Det skriver det svenske medie Göteborgs-Posten.

- Uden at gå i detaljer så kunne han mærke noget. Derfor besluttede vi, at han ikke skulle træne på banen i dag (lørdag, red.) for at få den mest optimale indgang til kampen, siger klubbens fysioterapeut, Calle Persson.

Søndag møder Göteborg Djurgården, og det er den sidste spillerunde inden sommerens EM-slutrunde i den bedste svenske række.

- Eftersom han ikke trænede ... Det er klart, at vi skal tilpasse træningen, men vi går ud fra, at han skal spille i morgen, det er planen, så må vi se, hvor det lander, uddyber Persson.

Marek Hamsiks kontrakt med IFK Göteborg gælder til og med 30. august.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020