Video : Tipsbladet
Skandinavien

Her er prisen: OB-emne har fundet sin nye klub

OB var en del af jagten på den ombejlede midtbanespiller, der nu har scoret sig et flot skifte til AIK.

Elias Durmaz er braget igennem i Sverige i denne sæson med 14 fuldtræffere i 28 kampe for Vasalund i landets tredjebedste fodboldrække.

De flotte præstationer har bragt midtbanespilleren i tårnhøj kurs de seneste uger. Flere Allsvenskan-klubber har jagtet ham, mens OB også var med i kapløbet.

22-årige Elias Durmaz har dog valgt at blive i Sverige, hvor han har underskrevet en kontrakt med AIK i Allsvenskan. Her kommer han til fra Vasalund i den tredjebedste svenske række.

- Vi er meget glade for, at Elias valgte AIK. Elias er en spiller, som vi har holdt øje med i meget lang tid. Han har haft en god udvikling i 2022, hvor han var topscorer og anfører hos Vasalund, siger klubben administrerende direktør og fungerende sportsdirektør, Manuel Lindberg, til klubbens hjemmeside.

Elias Durmaz har underskrevet en aftale med AIK frem til udgangen af 2026. Først forlød det, at AIK havde betalt knap 1,4 millioner kroner for ham, men nu melder Expressen om en pris på det halve - lige knap 700.000.

AIK sluttede i den forgangne sæson på femtepladsen 14 point bag BK Häcken, der ved gode præstationer af den danske duo Mikkel Rygaard og Kristoffer Lund, tog guldet. Højre backen har i øvrigt til Tipsbladet fortalt om en vild guldfest.

AIK er ikke kun igang med at opruste på spillersiden til den nye sæson, for de er også på jagt efter en ny sportsdirektør. Her har de en tidligere FC København-spiller på blokken. Læse mere om det HER.