Skandinavien

Holse og Rosenborg ordnede bundproppen

Rosenborg, med Carlo Holse i startopstillingen, vandt søndag aften 3-2 over Aalesund.

Efter en svær start ligner det, at Rosenborg og Carlo Holse er ved at finde ind i en fornuftig rytme, og man skulle søndag aften forsøge at fortsætte de fine takter mod Aalesund.

Her lagde Eliteseriens bundprop vejen forbi Lerkendal.

Kigger man på klubbernes præstationer tidligere i sæson var det derfor ganske overraskende, at udeholdet tog føringen 16 minutter inde i opgøret. Niklas Castro blev fundet i dybden, og chileneren spillede bolden ind til Holmbert Aron Fridjonsson, der kunne gøre det til 0-1.

Heldigvis for Holse og co. var der dog hjælp at hente fra modstanderen, der efter en halv times tid begik straffespark, og så kunne Dino Islamovic udligne.

Selvsamme Islamovic var også på spil bare to minutter senere, hvor han headede Rosenborg i front med 2-1 efter et hjørnespark.

Inden pausen blev det også 3-1 til værterne, da Holse driblede sig igennem Aalesunds venstreside og fandt Kristoffer Zachariassen skråt tilbage i feltet, hvor midtbanespilleren kunne styre bolden i nettet.

I midten af anden halvleg havde Rosenborg et forsøg på overliggeren, men det var Aalesund, der skulle få noteret sig for opgørets femte scoring efter 69 minutter. Igen var Holmbert Aron Fridjonsson manden bag.

Der blev dog ikke scoret yderligere i opgøret, så Holse og Rosenborg kunne juble over tre vigtige point.

De rykker nu op på fjerdepladsen i Eliteserien med 24 point for 14 kampe. Aalesund ligger sidst med blot syv point.