Foto: IMAGO
Skandinavien

Interesseret i to Brøndby-spillere, men...

Viking FK er altid interesseret i at bringe tidligere spillere retur. To af dem render rundt i Brøndby uden udsigt til meget spilletid, men det trækker ikke op til en transfer lige foreløbigt.

Der var en årrække, hvor Brøndby ikke kunne få nok spillere fra norske Viking FK.

Flirten er forduftet en smule, og det er der måske en naturlig grund til, da spillerne Brøndby har købt derfra, ikke rigtig er slået til. Joe Bell er røget retur til Viking, mens Henrik Heggheim og Sebastian Sebulonsen er i periferien af de blå-gules førstehold.

Foruden et flot efterår i 2021 har Henrik Heggheim været langt fra sit store gennembrud, mens Sebastian Sebulonsen dårligt er blevet brugt. Vedvarende skader er dog en del af forklaringen.

Begge er nu med Brøndby på træningsejr, da et skifte i løbet af januars transfervindue ikke kom i stand. Dog holder andre transfervinduer åbne lidt endnu. Det gælder blandt andet i hjemlandet Norge.

I deres tidligere klub Viking FK er man opmærksomme på situationen, men man skal nok ikke forvente, at de skifter tilbage dertil i denne omgang.

Det fortæller klubbens sportschef, Erik Nevland, til Tipsbladet.

- Det er ikke noget, som vi har kigget på denne gang af forskellige årsager. Det er spillere, som har været i Viking, og derfor er vi altid interesseret, men så vidt jeg ved, så er det lidt for dyrt for os at gå ind i.

22-årige Henrik Heggheim var udlejet til Vålerenga sidste år, og en ny udljening til hjemlandet er bestemt ikke udelukket, da Brøndby også har forstærket netop hans position med Jordi Vanlerberghe.

- Helt generelt er spillere, som har en forbindelse til vores klub, interessante, hvis de vil komme tilbage, eller Brøndby gerne vil lade dem gå. Lige nu bruger vi ikke så meget energi på det, da de er Brøndby-spillere. Det er fakta lige nu, men man ved aldrig, hvad fremtiden bringer, siger Erik Nevland.

Brøndby IF købte Henrik Heggheim i Viking for omkring ni millioner kroner i 2021, mens Sebastian Sebulonsen kom til et år senere for en pris i samme leje.