• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Jon Dahl og Malmö har mistet to angribere: Gør ikke jobbet lettere

Foto: Getty Images

Guillermo Molins og Tim Prica er fortid i Malmö FF, og det gør ikke Jon Dahl Tomassons job lettere.

Af Victor Risager

I Malmö FF har man i den seneste uge sagt farvel til et par angribere, da Guillermo Molins’ kontrakt er blevet ophævet, mens Tim Prica er skiftet til AaB. Og det gør ikke cheftrænerjobbet nemmere for Jon Dahl Tomasson, siger han selv.

Afgangene efterlader Malmö med Isaac Kiese Thelin, Ola Toivonen, Marcus Antonsson og Amin Sarr som alternativerne til angriberpladsen, og selvom Jon Dahl Tomasson nu får nemmere ved at vælge, er afgangene ikke kun positivt.

- Nej, jeg synes, ​​vi har brugt hele holdet ganske godt i sæsonen, siger Jon Dahl Tomasson til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Når man er i en stor klub som Malmö, skal der være konkurrence. Der skal være gode spillere her - og det er der. Så nej, det er dejligt, at der er nok spillere at tage i. Så er det selvfølgelig vigtigt at præstere, når man får chancen.

Guillermo Molins og Tim Prica spillede dog ikke store roller for Malmö FF i denne sæson. Førstnævnte noterede sig for ét mål på 10 kampe i Allsvenskan, før kontrakten blev ophævet, mens Tim Prica spillede fire kampe uden at komme på tavlen. 

Malmös topscorer i denne Allsvenskan-sæson er Isaac Kiese Thelin, som også er på en delt førsteplads på topscorerlisten i ligaen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus