• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Jradi vil til noget større end Strømsgodset: Jeg skal sælges nu eller til sommer

Jradi vil til noget større end Strømsgodset: Jeg skal sælges nu eller til sommer
Foto: Trond Tandberg/Getty Images

Hvis man vil på landsholdet, skal man spille på en finere adresse end Strømsgodsets, så Bassel Jradi vil gerne sælges denne vinter eller senest til sommer.

Af Anders Dehn

Det er end ikke halvanden måned, siden Bassel Jradi og Strømsgodset forlængede samarbejdet efter en succesfuld sæson for den danske spiller. Ti mål og syv oplæg gjorde Jradi til en profil i Eliteserien, og det blev altså belønnet med en ny kontrakt.

Den kontrakt gælder dog kun i ét år frem i tiden, og det var der en ganske klar plan med. Kontrakten skulle mest af alt sikre, at Strømsgodset kan få nogle penge for Jradi, når han bliver solgt. For sælges vil han gerne, og det skal ske inden så længe.

Læs også: Bassel Jradi forlænger med Strømsgodset

- Der skal ikke lægges skjul på, at jeg skal sælges nu her eller senest til sommer. Det har jeg gjort klart over for klubben. Det var en del af aftalen, da vi forlængede. Det var også derfor, vi ikke skrev længere end et år, siger han til BT.

- Det var for at sikre, at klubben også får nogle penge for mig, og jeg kommer et sted hen, som virkelig vil have mig og har betalt en transfersum, så jeg ikke bare bliver et sats for dem, fordi jeg kunne være gratis. Hvis jeg bliver solgt, vil jeg stå i en god position, for lad os være ærlige, fodbold handler også om politik.

En tungtvejende årsag til den tidligere AB- og FC Nordsjælland-spillers salgsambitioner er, at han gerne vil på landsholdet. 24-årige Jradi har tidligere spillet to landskampe for Libanon, men han har besluttet, at fremtiden tilhører Danmark. 

Jradi, der har spillet 23 U-landskampe, vil gerne give noget tilbage til Danmark, men "hvis jeg skal det, ved jeg godt, at jeg skal spille et andet sted end Strømsgodset," som han siger. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?