Foto: Getty Images
Skandinavien

Kan afløse Riddersholm: Tidligere FCK'er reagerer

Den tidligere FCK-assistenttræner Peter Wettergren siger nu noget om den tomme cheftræner-stilling i Norrköping.

Den danske cheftræner Glen Riddersholm forlod i forbindelse med slutningen af den svenske klub IFK Norrköping, og der er endnu ikke fundet en erstatning for ham. Det forlyder dog, at den tidligere FC København-assistent Peter Wettergren er inde i billedet.

I et interview med Norrköpings Tidningar udtaler han sig om rygterne.

- Jeg kan sige, at jeg har haft kontakt med nogle forskellige klubber, og så må vi se, hvor det ender. Mit job som assistent i landsholdet er slut nu, og det har jeg vidst i et stykke tid, siger han og fortsætter:

- Selvfølgelig har nogle klubber henvendt sig, og der er nogle interessante ting, som jeg skal tage stilling til inden for de næste 14 dage, lyder det fra Wettergren.

Derudover kommer han ind på, at han gerne vil være klubholdstræner igen, ligesom han beskriver Norrköping som en 'fantastisk fin klub', men at han ikke vil komme det nærmere, hvorvidt han er aktuel i forhold til jobbet.

Derudover slår han fast, at han savner arbejdet med spillere hver dag.

- Jeg tror meget på at arbejde med processer, at begynde at vække ting hos en spiller og derefter gøre det dagligt. Landsholdet bliver sværere, det handler om at forfine det, der allerede er der, og forsøge at få det maksimale ud af det ved hver samling. Derfor er jeg måske bedre egnet til at arbejde med klubhold, siger den tidligere FCK-assistent.

Wettergren havde én sæson som assistent i FCK tilbage i 2015/16-sæsonen under Ståle Solbakken.

Der har desuden været spekulationer om, hvad Glen Riddersholms næste job bliver. Læs mere om det her.