• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Lang flirt fuldbyrdet: Dansker laver klubcomeback

Foto: Getty Images

Bjørn Paulsen skifter tilbage til Hammarby, som han har flirtet med i lang tid. Dermed bliver det ikke noget SønderjyskE-comeback i denne omgang.

Af Anders Dehn

Nærmest siden Bjørn Paulsen forlod Hammarby i 2019, har han flirtet med klubben om at gøre comeback. Især det seneste års tid har parterne flere gange sendt kærlige hilsner til hinanden gennem medierne.

Nu er comebacket så en realitet. I klubbens officielle podcast, Just idag, bekræfter Hammarby, at Paulsen vender tilbage.

- Det føles fantastisk. Jeg ser frem til det. Er meget spændt. Jeg kan ikke sætte ret mange ord på det, for det er også en smule følelsesladet at komme tilbage. Alle fansene og alle skriverier de seneste to et halvt år har været vanvittige. Fra medier, men også fra alle fansene, der har skrevet til mig, siger den danske altmuligmand.

Har du bemærket, at vi har savnet dig, spørger værten.

- Ja, det har jeg, svarer Paulsen med et grin.

Han skulle da også være usædvanligt tungnem, hvis det var gået hen over hovedet på ham. Det er trods alt de færreste spillere, for hvem fansene starter en pengeindsamling for at finansiere et klubskifte. Men det gjorde Hammarby-fansene med Bjørn Paulsen.

Med skiftet bliver det ikke til noget comeback i SønderjyskE i denne omgang. Paulsen har ellers flirtet næsten lige så meget med sin barndomsklub som med Hammerby. Så sent som i marts sagde han, at "en dag står jeg 100 procent i SønderjyskE-trøjen igen. Om det er som spiller eller som fan på tribunen, det må tiden vise."

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020