• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Jacob Quvang

Medie: Haraldsson-bud ikke i nærheden af 100 mio.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Red Bull Salzburg har angiveligt budt på to gange på Hákon Haraldsson, men ingen af buddene har været i nærheden af 100 millioner kroner, som der ellers har været meldt.

Af Jacob Quvang

Hákon Arnar Haraldsson er meldt særdeles varm i østrigske Red Bull Salzburg, og det er efterhånden ingen hemmelighed, at den østrigske klub ser et stort lys i FCK-islændingen.

Tidligere på måneden har der været meldinger om, at Red Bull Salzburg sågar har budt 100 millioner kroner for 19-årige Haraldsson, som FCK har sagt pænt nej tak til. Buddet nåede angiveligt derop på grund af høje bonusser.

Ifølge det islandske medie Fotbolti.net har FC København modtaget bud fra storklubben, men slet ikke i den prisklasse, som der ellers har været rapporteret. 

Ifølge mediet har FC København afvist to bud på Haraldsson fra Red Bull Salzburg. Det første har lydt på otte millioner euro, hvor FC København vil modtage seks millioner euro i første omgang og to millioner euro i bonusser. Det svarer til i alt 59,5 millioner kroner.

Det andet bud lød på otte millioner euro nu og her og to millioner euro i bonusser. Det vil sige samlet 74,5 millioner kroner.

Dermed har der været et godt stykke op til de 100 millioner kroner, som der ellers har været meldt. Det lader da også til, at Haraldsson bliver i FC København i denne omgang. Han har en stor stjerne i Jacob Neestrups bog, og for nylig kaldte Neestrup ham "ekstremt undervurderet". Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE