• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Mister træner til OB: Vi havde ingen anelse

Foto: Getty Images

Andreas Alm skal være ny cheftræner i OB. I hans snart tidligere klub, BK Häcken, kom nyheden som et lyn fra en klar himmel.

Af Anders Dehn

Når OB-spillerne møder ind til træningen forud for næste sæson, kommer en ny mand til at hundse rundt med dem. Andreas Alm overtager jobbet som cheftræner, men inden da skal han lige gøre sit job færdig i BK Häcken.

Søndag spiller holdet pokalfinale i Sverige, så Alm kan slutte af med en triumf, selv om holdet ligger sidst i Allsvenskan efter otte spillerunder.

Midtbanespilleren Alexander Faltsetas ærgrer sig over Alms exit, der kom ud af det blå for spillerne.

- Vi har ingen anelse om, at han havde skrevet under med en anden klub. Det fortalte han på et morgenmøde. Så det var jo lidt...

- Han har opnået mange gode ting med klubben, men i år er det gået dårligere. Sådan er det vel i fodbold, det hører med. Det er meget resultatbaseret, så det gælder om at have resultaterne med sig. I fodbold kan det går hurtigt.

- Desværre valgte han at skifte væk, så vi må se, hvordan det bliver fremover, siger Alexander Faltsetas til FotbollDirekt.

Når Andreas Alm kommer til OB, får han mulighed for at ansætte en ny assistenttræner, som han selv har peget på. Klubben ansætter nemlig en ekstra af slagsen til at supplere Henrik Hansen.

Det var et krav fra Alm at få en ekstra assistenttræner, inden han blev ansat, fortalte OB's direktør i går.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020