• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Ny Bodø/Glimt-sejr: Danskerklubben kan blive mestre i næste runde

Foto: Getty Images

Philip Zinckernagel stod bag oplægget til Bodø/Glimts første mål, mens Kasper Junker scorede de to næste, da klubben slog Kristianssand med 3-2.

Af Oliver Okstrøm

Den norske danskerklub Bodø/Glimt har i den norske liga, som følger kalenderåret, været pejlet mod mesterskabet. Søndag kom klubben nord for polarcirklen endnu tættere på, da de slog Kristianssand med 3-2.

I opgøret var både Kasper Junker og Philip Zinckernagel med for Bodø-mandskabet, og de skulle begge få en stor rolle at spille i forbindelse med sejren. 

Læs også:Junker rystet over modstandere: Nogen bliver jo nødt til at tage det her op

Dog var det Kristianssand, som kom bedst fra start, da de kom foran med 1-0 efter blot fem minutters spil, da Pellegrino sendte dem foran. Føringen holdt indtil kampens 29. minut, da den tidligere Silkeborg-spiller Vegard Moberg udlignede for Bodø efter oplæg fra Zinckernagel.

Herefter var det Kasper Junker, der overtog scenen. Først på et straffespark dybt inde i første halvlegs overtid til 2-1 - og efter en udligning til 2-2 af Bendik Bye sørgede Junker for sejren med målet til 3-2 efter 89 minutters spil.

Læs også:Kasper Junker sender Bodø/Glimt tæt på klubbens første mesterskab

Det nåede Kristianssand ikke at svare tilbage på, og så gik der atter tre point ind på kontoen for Junker og Zinckernagel. 

Resultatet betyder, at hvis Bodø vinder i næste runde, mens både Molde og Rosenborg taber, så er mesterskabet hjemme for første gang i deres historie.

Læs også:Norsk danskerklub løber ind i første liga-nederlag i 2020

Læs også:Nordmand nævnt som Solbakken-afløser: Ingen henvendelse fra FCK

Læs også:Dansker tæt på kæmpe EL-sensation: Det er en drøm at spille de her kampe