• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

På blokken i Danmark: Her er hans lønkrav

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Stopperen er interessant flere forskellige steder, men han kræver angiveligt en stor hyre.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Polske LKS Lodz måtte se flere spillere forlade klubben sidste år på grund af manglende lønudbetalinger.

Danske Mikkel Rygaard var en af dem og spanske Carlos Gracia er en anden. Rygaard har netop vundet det svenske mesterskab med BK Häcken, mens Gracia er en af de vigtigste spillere i svenske Mjällby AIF.

Men kontrakten med Mjällby udløber for Carlos Gracia ved årsskiftet, hvorfor den spanske forsvarsspiller skal på klubjagt, da en kontraktforlængelse ikke ligger i kortene.

29-årige Carlos Gracia skal dog ikke bekymre sig om en mulig tilværelse som arbejdsløs, da bejlerne er rigtig mange. FotbolDirekt skriver, at danske og belgiske klubber viser interesse i ham.

Expressen fortæller dog, at Carlos Gracia formentlig bliver i Allsvenskan, da Djurgården har vundet kampen om stopperens underskrift. Det bliver dog en dyr fornøjelse, da han kræver et sted mellem 83 og 90 tusinde kroner om måneden i løn.

- Jeg kan bekræfte, at vi har haft et møde med Carlos i den her uge, siger Djurgårdens sportsdirektør Bosse Andersson til avisen ifølge Msn.

Det forventes, at Carlos Gracia underskriver aftalen med Djurgården i løbet af de kommende uger. 28 kampe og fire mål er det blevet til for stopperen i denne sæson.