• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

På blokken i FCM: Nu fører de kapløbet om målmager

Foto: Örebro

Der er rift om den unge angriber.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Selvom Örebro SK blot sluttede på tiendepladsen i den næstbedste svenske række, så er deres angriber Noel Milleskog et navn, som får større adresser til at spærre øjnene op.

Tilbage i foråret blev FC Midtjylland således meldt ude efter Noel Milleskog. De havde været forbi for at scoute ham, efter han havde scoret tre mål i syv kampe.

Siden er målformen forduftet en smule, men det har ikke gjort interessen mindre. Nu er det svenske IFK Norrköping fra Allsvenskan, der fører kapløbet om den unge angriber, skriver msn ifølge Nerikes Allehanda.

- Vi vil gerne have Noel Milleskog til at forlænge sin aftale med os. Dog ved vi også, at der er interesse for ham. Jeg synes, at det er fedt, at der er interesse for vores spillere, siger IFK's cheftræner Christian Järdler.

Kontrakten med Örebro udløber om et år, hvorfor man allerede til næste sommer kan gafle ham uden om klubben. Vil Örebro tjene penge på ham, så skal man allerede sælge til januar.

20 kampe er det blevet til for Noel Milleskog i denne sæson, hvor han har scoret fire mål og lavet et enkelt oplæg. Desuden har han tre kampe for det svenske U16-landshold.