• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Rosenborg løb fra løfte om ny aftale til tidligere OB'er

Foto: Getty Images

Den norske stopper Tore Reginiussen fik i efteråret at vide, at han kunne fortsætte i Rosenborg, hvis han ønskede det. Men sådan gik det ikke. Nu fortæller den tidligere OB'er, hvordan han oplevede situationen.

Af Kenneth Jensen

Rosenborg BK har ved årsskiftet sagt farvel til den tidligere norske landsholdsspiller Tore Reginiussen, og det kom faktisk som lidt af en overraskelse.

Både Mikael Dorsin, sportslig leder, og cheftræner Åge Hareide var ude i løbet af efteråret og sige, at Reginiussen ville få en ny aftale med klubben, hvis han ønskede det. Og det ønskede stopperen, men sådan gik det ikke, da sæsonen nærmede sig sin afslutning.

- Hvis Tore ønsker det, vil vi helt sikkert have ham med videre, lød det fra Hareide til Adressaavisen i oktober.

Læs også:Tragisk hændelse i 2. divisionsklub: Spiller faldt om med hjertestop

Men sådan endte det altså ikke, og i stedet er forsvarsspilleren, 34 år, nu uden kontrakt efter godt ni års tjeneste i Rosenborg.

- Det blev ikke, som det ellers var blevet forudsagt dengang, men sådan er det. Det var nok mange, der blev overarskede, men signalerne i de sidste uger fik mig til at indse, at situationen havde ændret sig lidt i løbet af efteråret, siger Tore Reginiussen til VG.

Hvad synes du om kommunikationen fra klubbens side?

Læs også:Bendtners "fjende" droppede data - stolede mere på egne øjne

- Jeg er måske for forståelig, men jeg forstår, at der nogle gange sker noget, der ændrer på tingene, og så bliver det ikke, som man har sagt og forudset. Det er kedeligt for mig at afslutte min karriere i Rosenborg med den sæson, vi havde, både i forhold til resultater og med de tomme tribuner. Jeg ville gerne have haft en ordentlig afsked. Det er det, der generer mig mest, siger den tidligere OB-forsvarer til VG.

Traditionsklubben sluttede noget skuffende som nummer fire i Eliteserien. Klubben ansatte den tidligere danske landstræner Åge Hareide i august, og det er den rutinerede træner, der skal bringe Rosenborg tilbage til toppen af norsk klubfodbold.

Læs også:Åge Hareide henter FC Midtjylland-spillers tvilling

Læs også:Medie: Superliga-klub vil købe utilfreds norsk forsvarsspiller

Læs også:Frantsen har haft Askou før: Sådan er den nye Horsens-træners stil

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus