Video : Tipsbladet
Skandinavien

Medie: Superliga-klub vil købe utilfreds norsk forsvarsspiller

Norsk forsvarsspiller kan være på vej til Danmark - ifølge Adressaavisen har Superliga-klub henvendt sig med et ønske om at købe.

Han har seks landskampe på cv'et, og ifølge den norske stopper Gustav Valsvik bør han få en chance i Rosenborg, som han netop er vendt tilbage til efter et godt lejeophold i Stabæk i efteråret, hvor han spillede fast.

Men den 27-årige stopper føler ikke, at hverken Rosenborg eller Åge Hareide har givet et signal om, at man har i sinde at satse på ham fremadrettet, og derfor overvejer han sine muligheder.

Læs også:Ikke Norge: Hareide og Solbakken var i spil til landstrænerjob

Og muligheder, det har han.

Ifølge Adressaavisen er der interesse fra klubber i Eliteserien, ligesom der er klubber i Europa, der følger ham. Interessant er det også, at der ifølge mediet har været en henvendelse til Rosenborg BK fra en Superliga-klub, der ønsker at købe forsvarsspilleren. Uden at det dog er kendt, hvilken dansk klub der er tale om.

Læs også:Medie: Åge Hareide sikrer sig tidligere Brøndby-emne

- Min tid i Rosenborg har ikke været i nærheden af, hvad jeg havde forventet. Jeg var den midtstopper med færrest mål imod i sidste sæson, men jeg har har aldrig fået tillid fra klubben. Jeg startede de første kampe i sidste sæson, så var jeg ude af holdet uden nogen særlig begrundelse fra ledelsen. Så var jeg inde igen, før jeg var ude igen. Det er ikke rigtigt sket noget, og jeg har savnet feedback, siger forsvarsspilleren til Adressaavisen.

Gustav Valsvik, der er næsten to meter høj, har tidligere spillet i Braunschweig, Strømsgodset, Sogndal og Vik.

I alt blev det til 21 kampe i Eliteserien i sidste sæson for Gustav Valsvik - de første 11 for Rosenborg.

Læs også:Ståle Solbakken vil belønne klubber med naturgræs

Læs også:Mike Jensen tættere på underskrift: For fuld kraft

Læs også:Premier League-træner får stor bøde for dommerkritik