Video : Tipsbladet
Superliga

Mike Jensen tættere på underskrift: For fuld kraft

Mike Jensen afviser nu fuldstændig et comeback til norsk fodbold, hvilket kun gør et comeback til dansk fodbold endnu mere sandsynligt.

– Det bliver ikke Norge, nej.

Så klart svarer Mike Jensen på spørgsmålet om et comeback til norsk fodbold i et interview med adresseavisen.no.

Efter at kontrakten med cypriotiske APOEL blev revet over for nyligt, har den tidligere Rosenborg-anfører været et varmt navn hos flere norske klubber. Men adresseavisen har af flere omgange nævnt, at Mike Jensen i stedet nærmer sig et comeback til dansk fodbold, hvor hans tidligere klub Brøndby kunne ligne et oplagt valg.

Men også AaB, der så sent som i sommer forsøgte at hente Mike Jensen, kan fortsat være i spil.

Selv slår danskeren fast, at han nærmer sig en ny klub

- Jeg håber på en afklaring i løbet af kort tid, siger Mike Jensen, der ikke ønsker at løfte sløret for, hvilke klubber der kan være i spil.

Mike Jensen er blevet 32 år, men han understreger, at han på ingen måder er færdig som spiller og indikerer, at han kommer til at fortsætte på højeste niveau.

- Jeg skal selvsagt fortsætte med at spille fodbold. For fuld kraft, lyder det fra Mike Jensen, der så sent som i april måned på ingen måder forsøgte at skjule drømmen om et Brøndby-comeback

- Det ville være perfekt, hvis ringen skulle sluttes der. Der bor en stor Brøndby-mand inden i mig. Det tror jeg godt, de fleste ved. Jeg kender mange folk i Brøndby, og jeg føler mig jo som en del af den her store Brøndby-familie.

- Derfor har jeg kontakt med forskellige folk, og jeg følger stadig med i alt, hvad der sker i og omkring Brøndby. Alt det positive, som Brøndby står for, identificerer jeg mig stadig med, sagde Mike Jensen til Viaplay Sport Live.

Mike Jensen spillede senest i Superligaen helt tilbage i 2012 og et noteret for 133 ligakampe og 12 scoringer - alle for Brøndby IF.