Video : Tipsbladet
Premier League

Premier League-træner får stor bøde for dommerkritik

Portugiseren revsede en dommer og får nu en bøde.

Wolverhamptons cheftræner Nuno Espirito Santo revsede i december dommeren Lee Mason i et interview med Sky Sports, og nu bliver han straffet for sine kommentarer.

Han slipper imidlertid for at få karantæne. Det engelske fodboldforbund, FA, meddeler således, at han er blevet idømt en bøde på knap 205.000 danske kroner, mens han også modtager en advarsel.

Læs også:Overhalet af dansker: Mangeårig Rosenborg-profil kan skifte

- Nuno har fået en bøde på 25.000 pund (205.000 kroner, red.) og er blevet advaret af FA. Nuno Espirito Santo anmodede også om en personlig høring, og en uafhængig kommision blev udnævnt til at træffe en afgørelse i sagen, lyder det fra FA.

Nuno lagde ikke fingre imellem i sin kritik af Lee Mason, efter at han havde dømt en kamp mellem Burnley og Wolverhampton, som Nunos mandskab tabte.

Læs også:Corona-kaos: Helt hold i karantæne inden FA Cup-kamp

- Jeg kan ikke lide at sige det, men jeg må sige det, fordi jeg ikke vil føle mig tilpas ellers: dommeren har ikke kvaliteten til at fløjte en kamp i Premier League. Dette er et problem, som vi kendte til. Vi har haft Lee Mason før. Det handler ikke om de afgørende fejl eller beslutninger, det handler om den måde, han håndterer kampen på, sagde Wolverhampton-træneren dengang og tilføjede:

- Vi taler om den bedste konkurrence, og han har tydeligvis ikke kvaliteten til at dømme kampen.

Efterfølgende nægtede portugiseren også at undskylde for sine kommentarer. Han ville blot beklage for timingen af kommentarerne.  

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Efter uhyggelig skade: Premier League-angriber træner igen

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Alexander Zorniger rygtes til Rooneys tidligere klub