Video : Tipsbladet
Rygter

Onsdagens rygtebørs: Ung dansker i Juventus' søgelys

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Maurits Kjærgaard fra RB Salzburg til Juventus
Note
: Juventus har tidligere hentet flere unge danske talenter, og nu kan endnu en dansker være på vej til storklubben. Juventus skal have et godt øje til den 17-årige Maurits Kjærgaard, der har en fortid i Lyngby og aktuelt er udlejet fra RB Salzburg til FC Liefering. Salzburg vil gerne selv have ham tilbage, men flere storklubber - heriblandt Juventus - lurer angiveligt. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mondo Primavera

Alexander Sørloth fra RB Leipzig til Galatasaray
Note
: Den tidligere FC Midtjylland-angriber bombede løs for Trabzonspor i sidste sæson, men i denne sæson har Alexander Sørloth haft svært ved at få gang i målscoringen i Leipzig. Og nu kan han være på vej til tyrkiske Galatasaray på en lejeaftale, hvor han kan afløse Radamel Falcao.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sözkü og Haberler

Mesut Özil fra Arsenal til Fenerbahce
Note
: Mesut Özil er efter sigende tæt på at skfite fra Arsenal til Fenerbahce på en kontrakt til 2024, lyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: DHA

Moussa Dembele fra Lyon til Atletico Madrid
Note
: Han har længe været rygtet til Premier League, men Moussa Dembele fra Lyon kan nu i stedet havne hos den spanske topklub Atletico Madrid, der for nylig sagde farvel til Diego Costa.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Foot Mercato

Alexander Zorniger som træner for DC Unted
Note
: Den amerikanske journalist Pablo Iglesias Maurer, der arbejder for The Athletic, skriver på det sociale medie Twitter, at tidligere Brøndby-træner Alexander Zorniger er et af emnerne til jobbet som træner for DC United. Han skriver dog også, at Gonzalo Pineda er favorit til at få cheftrænerstillingen. På rygteplan er DC United også interesseret i at hente Arsenals Mesut Özil til midtbanen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Pablo Iglesias Maurer, The Athletic

Carles Alena fra FC Barcelona til Getafe
Note
: Carles Alena får ikke spilletid i FC Barcelona, og nu udlejes han efter sigende til Getafe. Aftalen skal gælde indtil sommer og indeholder ikke en købsoption.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: RAC1

Moises Caicedo fra Independiente del Valle til Atlanta
Note
: 19-årige Moises Caicedo har været rygtet til Manchester United, men nu melder MLS-klubben Atlanta United sig også interesserede i ecuadorianeren. Atlanta skal have budt på midtbanetalentet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: CBS Sports

Sergio Ramos afviser Real Madrid-forlængelse

Note: Han har været synonym med Real Madrid i mange år, men snart kan 34-årige Sergio Ramos forlade klubben. Til sommer udløber forsvarskrigerens kontrakt, og han har efter sigende afvist et tilbud om en etårig kontraktforlængelse. Real Madrid vil dog ikke tilbyde ældre spillere længere kontrakter. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Graziano Pelle fra Shandong Luneng til West Ham
Note
: Den tidligere Southampton-angriber Graziano Pelle kan være på vej tilbage til Premier League, hvor West Ham er interesserede. Den 35-årige italiener har scoret en række mål i Kina og rygtes nu til flere klubber i Europa - heriblandt også Inter og Juventus.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Star