• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Rosenborg vil satse på dansk talent: Drop det skandinaviske bullshit

Rosenborg vil satse på dansk talent: Drop det skandinaviske bullshit
Foto: Rosenborg BK

19-årige Jacob Rasmussen kan se frem til spilletid i Rosenborg. Sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye kalder det noget "bullshit", at danskeren skulle være for ung.

Af Ole Hoffskov

Den norske mesterklub Rosenborg BK hentede i sidste uge den danske forsvarsspiller Jacob Rasmussen til klubben. Den 19-årige midtstopper blev hentet i den tyske kultklub FC St. Pauli, hvor han aldrig for alvor formåede at få succes.

Det tror man på, at han kan få i Rosenborg, og klubben satser på at bringe Jacob Rasmussen i spil forholdsvis hurtigt. Sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye lader sig således ikke afskrække af, at Rasmussen kun er 19 år.

Læs også: 19-årig dansker vil spille fast i Rosenborg

- Jacob er 19 år gammel, og det er en fin alder. Jeg ved ikke, om det er en skandinavisk ting at påstå, at en spiller i den alder stadig kan være for ung, men det er noget bullshit. Jacob er ikke kun købt ind til fremtiden, men også til nu og her, siger Stig Inge Bjørnebye til tipsbladet.dk.

Sportsdirektøren ser et stort potentiale i Jacob Rasmussen, der foruden St. Pauli har en fortid i Schalke 04 og OB.

- Jacob er en venstrebenet forsvarsspiller, og det er i sig selv en sjældenhed. Han har udviklet sig fint, men var måske gået lidt i stå. Derfor håber vi, at vi kan få ham i gang igen ved at give ham mere spilletid, end han fik i St. Pauli, siger Bjørnebye og tilføjer:

- Jacob er god med bolden, og vi er et hold, der har bolden rigtig meget, når vi spiller i Norge, så det er en vigtig egenskab. Han kan udvikle sig til en rigtig god spiller for Rosenborg.

Jacob Rasmussen har underskrevet en aftale frem til udgangen af 2020 med Rosenborg BK, hvor han blandt andre bliver holdkammerat med landsmændene Mike Jensen og Christian Gytkjær.

Superliga

Mere Superliga

Fokus