• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

Simon Tibbling åbner for retur

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Simon Tibbling har brugt de seneste mange år i udenlandske klubber, men nu åbner han døren på klem for at vende hjem til Sverige.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Simon Tibbling har af to omgange slået sine folder i Superligaen.

Først i Brøndby IF og indtil sidste sommer var han på kontrakt i Randers FC. Størst var succesen i Brøndby, selvom man stadig står tilbage med en følelse af, at talentet indeholdte så meget mere.

Nu spiller 28-årige Simon Tibbling i norske Sarpsborg 08, hvilket bliver hans ottende sæson i udlandet for den svenskfødte midtbanespiller. Han drømmer dog om at vende hjem igen.

- Det tror jeg altid, at du tænker på. Du har været ude i mange år, og så er det klart, at du ønsker at vende retur en dag. Men som mange andre spillere ønsker jeg også at spille på højest mulige niveau.

- Det er klart, at jeg ser mig selv spille i Allsvenskan på et tidspunkt. Jeg ved ikke, hvornår det bliver, men jeg håber på at få chancen igen, siger Simon Tibbling til Fotbollskanalen.

Simon Tibbling fik sit gennembrud i Allsvenskan, da han spillede i Djurgården. Når han en dag vender retur, så håber han på, at hans tidligere klub giver ham et kald.

- Jeg håber, det bliver Djurgården. Hvis Djurgården vil have mig og timingen er rigtig, så er det klart, at Djurgården altid vil være førstevalget. Så meget kan jeg sige, lyder det fra svenskeren.

Simon Tibbling spillede 14 kampe og scorede to mål for Sarpsborg i sidste sæson. Nu er man igang med forberedelserne til den kommende sæson, der starter i weekenden.